Enkla stylingtips som gör skillnad

Om du har kört fast i samma stil och inte riktigt vet hur du ska komponera ihop dina kläder till snygga outfits finns det några bra stylingknep som du kan testa som gör stor skillnad. Men det är inte bara kläderna som gör ditt utseende utan även hud, hår och tänder har betydelse för helheten. Tänderna är något som en person du möter lägger märke till direkt. Om du är missnöjd med dina tänder för att det har fått missfärgningar kan du bleka tänderna för att få en fin vit nyans igen. Det kommer göra under för ditt utseende med fina tänder. Bleka tänderna kan du enkelt göra hemma genom att köpa ett tandblekningskit. Du kan få ett lika fint resultat genom att bleka tänderna hemma som hos en tandläkare, men till en mycket billigare peng. När du har vita fina tänder kan du avfyra ett riktigt leende som kommer att lyfta hela dig.

Scarf och midjebälte

Genom att använda dig av enkla stylingknep kan du snabbt öka din modefaktor. Du kan helt enkelt med enkla medel få din stil att kännas uppdaterad och rolig igen. Ett tips är att satsa på en scarf. Att ha en snygg scarf i garderoben är helt perfekt eftersom den kan pigga upp nästan vilket plagg som helst. Den vita t-shirten kan få ett rejält lyft, men även den stickade tröjan och de ytterplagg som du bär för dagen. Välj med fördel en scarf med färg och mönster. Att markera midjan är ett annat stylingknep som är väldigt enkelt men som gör stor skillnad. Ett ytterplagg kan få en snygg touch med ett midjebälte och en skjorta kan bli ett helt nytt plagg med ett bälte. Du kan välja en knytvariant eller ett klassiskt bälte.

Välj färgstarka accessoarer

För att känna dig lite extra fin till vardags är det i särklass enklaste sättet att ta fram ett festplagg och använda det till vardags. Använd sidenblusen, spetskjolen eller paljettkavajen tillsammans med ett annat vardagsplagg för en rolig stil men som också är personlig. Att använda olika färgglada accessoarer är perfekt om du gillar svart eller andra neutrala färger. En knallig färg på en väska bryter av en svart outfit på ett läckert sätt som ger omedelbar effekt. Om du bär enklare plagg kan du snabbt göra outfiten till något helt annat med ett stort smycke. Det fungerar bra med ett stort halsband, stora örhängen eller armband för att göra din stil och look roligare. Favoritblusen kan du enkelt uppdatera genom att använda dig av ett enkelt sidenband som du knyter runt halsen. Det är både lätt och rätt. Du kan med många små detaljer göra stor skillnad för din outfit. Att använda det kläderna du har och styla dem på nya sätt istället för att köpa nytt gynnar både dig och miljön.

Leave a Reply

mts_cool