Styla dig själv

Det är inte svårt att styla sig själv utan det är faktiskt både enkelt och riktigt kul. För det mesta handlar det om att få inspiration samt goda råd och tips från proffsen online. Prova dig fram, gärna tillsammans med en kompis. Huvudsaken är att du känner dig snygg och bekväm i den klädstil du skapar för dig själv. Styling behöver inte heller vara dyrt. Du kan shoppa moderiktiga kläder online (många gånger till riktigt bra pris) vilket är lättare och mer praktiskt än att springa runt i en massa affärer. Smycken, väskor och bälten kan du köpa antingen nya eller begagnade. Men framför allt: använd och förnya kläder du redan äger.

Matcha kläder och styla

Det har nog hänt oss alla att vi köpt ett klädesplagg som sett riktigt snyggt ut i affären eller på en bild men som inte alls ser lika fint ut på dig. Ett annat vanligt problem är att vi köper kläder på impuls men som inte alls matchar kläderna hemma i garderoben. Som väl är finns det många riktigt bra stylingtips som kommer att lyfta din look trots allt. Börja med att tänka annorlunda. Prova dig fram genom att använda eller kombinera dina plagg på ett nytt sätt.

Återvinn dina smycken genom att exempelvis förvandla ett gammalt halsband till ett armband istället. Byt ut knapparna på äldre plagg till snygga och trendiga knappar. Ett annat roligt tips är att skapa din egen lookbook genom att fota dig själv när du stylar.

Halsband och behå

Halsband är alltid en fin stylingdetalj men bär gärna flera samtidigt eftersom det kommer att ge en trendig och snygg look. Investera i behån som har rätt storlek och passform. En behå som har fel storlek syns mer än vad många tror. Tyvärr har många kvinnor fel storlek på sin behå och det är bättre att be butikspersonalen om hjälp när du är osäker. För många är det dock inte behån som utgör själva problemet utan det är brösten. Att inte känna sig nöjd med sina bröst är inte ovanligt men det finns självklart möjlighet att få de bröst som du alltid önskat. Vad som är viktigt är att den klinik du vänder dig till använder bra samt säkra implantat och Motiva Sverige erbjuder kvinnor en helt ny generation av implantat. Med implantat från Motiva Sverige kommer du att kunna få ett skräddarsytt resultat, mindre ärr, mjukare utseende samt bättre känsla och rörelse. Hos Motiva Sverige har fokus satts på både säkerhet och patienten. Motivas implantat kommer att kännas naturliga och du kan dessutom delta i dina vanliga fysiska aktiviteter utan några problem.

Stylingknep

Lär dig styla rätt och blanda inte allt för många olika typer av plagg, färger och trender i din look. Det kan vara frestande att blanda vilt med de olika trender som finns för tillfället. Bäst är att ta en paus först och verkligen tänka igenom vilka kombinationer kommer att se bäst ut. När du blandar vilt med olika typer av mode och trender kommer resultatet ofta att se något kaosartat ut och resultatet blir som sagt inte allt för snyggt.

Men det finns många fler goda stylingtips som kommer att lyfta ditt utseende. Snygga skärp kan göra underverk och är en formskapare som kommer att lyfta en outfit med små medel. Det fina med skärp är det är en enkel stylingdetalj som kommer att ge personlighet, liv och färg samt finns i alla prisklasser.

Leave a Reply

mts_cool