Stylingtips till barn

Styling, mode och trender är områden som många är intresserade av idag – såväl kvinnor som män. Inte nog med att vuxna intresserar sig för detta, trender har dessutom blivit allt mer populära bland barn också. Det kan ha att göra med det stora flödet av modebloggar, sminkvideos och mycket annat som florerar i sociala medier idag. Har du koll på trenderna som barn tycker om idag?

Barn och sociala medier

När du var liten brukade du kanske tycka om att titta på TV? Det gör inte barn i samma utsträckning längre. barn inspireras av Youtube och andra sociala medier istället. Faktum är att många barnprogram går att se direkt på Youtube, liksom videobloggar av olika slag. Videobloggaren Therese Lindgren är mer populär bland ungdomar än vad många andra tv-program är. Genom att betrakta (video)bloggare på det här sättet kommer barn också i större utsträckning i kontakt med styling och trender.

Barn och exklusiva kläder

Vad tycker du om barns ökade intresse för styling och trender i samband med sociala medier? Det finns flera olika åsikter och debatter om detta, trots att det egentligen inte är något nytt. Vi har stylat våra barn betydligt längre än vad sociala medier har funnits till exempel. Idag finns det dessutom exklusiva kläder skapade till barn. Vad sägs om Gant barn eller Ralph Lauren för barn? Med barnkläder från dessa märken kan du börja matcha dina egna kläder med ditt barns kläder!

Leave a Reply

mts_cool