Tips för stylism i hemmet



Trött på hur det ser ut hemma? Vill du ge hemmet ett lyft men vet inte riktigt vad du ska göra och hur? Eller är det dags att sälja huset eller lägenheten? Då kan det vara ett utmärkt tillfälle att styla om och att anlita en hemstylist! Hemstylisten hjälper dig att få hemmet precis så unikt, personligt och stilfullt som du vill. Du får tips och råd utifrån dina personliga önskemål och värderingar, och kommer upptäcka hur man med små förändringar kan lyfta intrycket i hemmet enormt mycket! Du kan med hemstylistens hjälp göra om lite eller mycket, ändra i det befintliga eller riva ut och göra om allt!

Hos Residence Magazine kan man få konkreta tips på hur man i allmänhet kan inreda sitt hem som ett proffs eller hur man bäst inreder sin lägenhet för att få det perfekta hemmet som man trivs i och där man kan hämta både inspiration och energi, och som ger den värdefulla återhämtningen vi behöver i våra hem. Helt enkelt hem som vi både trivs i och som vi stolt visar upp för våra gäster!

Rendering of a Beige contemporary modern sofa with green cushions

Först och främst måste vi våga lita på oss själva, prova oss fram och se vad som känns bra. Våga testa nya saker och tänka utanför boxen – hur kan vi annars utvecklas? Lägg ihop flera delar för att se om de passar tillsammans. Utgå inte bara från en matta, en lampa eller annan inredningsdetalj. Ett annat råd är att gå sin egen väg. Man hämtar inspiration från omgivningen och andra människor, men man bör inte kopiera rakt av. Det är viktigt att i slutändan hitta sin egen stil, något som hemstylisten kan hjälpa dig med. Välj att styla några enstaka, utvalda platser och låt några platser vara tomma för att se till att detaljerna syns mer.

Ett väldigt värdefullt tips är att hitta system för att organisera sakerna i hemmet – och göra sig av med allt som man inte behöver! Ett hem fyllt med småsaker som ligger överallt, allt från lappar till pennor, tidningar, böcker och annat ger ett rörigt och allt annat är stilfullt intryck i hemmet. Våga även inreda ordentligt med blommor och andra växter, det kommer ge både inredningen och hemmet en fräsch känsla.

Leave a Reply

mts_cool